Get the Flash Player to see this rotator.

Fericirea


A fost odata ca niciodata, in vremea cand Dumnezeu crea lumile, o pasare minunata atat de gratioasa, cu ochi jucausi si adanci, cu tril dezmierdator si pene asemeni curcubeului.

Aceasta pasare era prietenul de joaca al lui Dumnezeu si locuia in copacul sufletului Lui. Se numea -Fericirea. Ei doi erau nedespartiti: ii lega un joc tainic care se numeste "magia iubirii in suflet". Lumile apareau rand pe rand si erau minunate. Din cand in cand El se oprea si in timp ce isi stergea fruntea asudata privea cu duiosie la creatie. Atunci Fericirea canta si din trilul ei se nastea Curcubeul. Asta il incanta atat de mult pe Dumnezeu incat a daruit sufletului fiecarei lumi si fiecarei fiinte un copac in care Fericirea sa poata canta nestingherita. De aceea se spune ca sunt mai multe fericiri pentru ca in sufletul fiecarei lumi in sufletul fiecarei fiinte pasarea Fericirii canta un astfel de cantec si de cate ori canta Dumnezeu o asculta incantat.

Pasarea Fericirii e nemuritoare - oamenii au numit-o Phoenix, cea care renaste din propria cenusa- . Tot ce trebuie sa faci este sa asculti atent in sufletul tau si o vei auzi... dupa un timp o vei putea atinge .... si atunci ea te va purta in zbor, pe aripile ei .... direct in inima lui Dumnezeu

 

semnat: D.V.

|
 

Comentarii

chirica spune:

Superb

Vineri, 10 Octombrie 2014

raspunde

 

Adauga un comentariu

Nume*


Email* (nu va aparea pe site)


Comentariu*


Introduceti codul din imagine*

captcha_img reload image

(campurile marcate cu * sunt obligatorii)