Get the Flash Player to see this rotator.

Cum arata un vegan la 78 ani

Dacă v-aţi gândit vreodată să deveniţi vegani, felul în care Jim Morris arată şi se simte ar putea deveni cea mai bună motivaţie pe care o puteţi găsi. Jim are 78 de ani, este instructor de fitness şi a devenit recent imaginea PETA pentru lupta împotriva consumului de carne şi cruzimii faţă de animale.

Jim Morris a pozat, pentru PETA, în poziţia celebră a „Gânditorului”, ca parte a campaniei sale intitulate „Gândeşte înainte să mănânci”, scrie publicaţia Huffington Post. Campania are drept scop încurajarea publicului să obţină o sănătate mai bună printr-o alimentaţie corectă, să reducă riscul obezităţii, bolilor de inimă, cancerului, diabetului şi atacurilor cerebrale prin alegerea modului vegan de viaţă şi alimentaţie. Jim însuşi recunoaşte că starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit considerabil după ce s-a retras din activitatea competiţională de „bodybuilding”, în anul 1985, când a luat decizia de a deveni vegetarian şi, ulterior, vegan. „Proteinele din produsele animale sunt pline de grăsimi şi chimicale şi tot felul de substanţe dăunătoare pentru oameni”, a declarat bărbatul într-un interviu pentru PETA.

„Când mergeam la concursuri şi băgam în mine diverse alimente, aveam multe probleme cu digestia. Eram constipat, balonat şi mă simţeam foarte rău cam tot timpul. Ştiu sigur că nu aş fi astăzi aici şi sigur nu în forma fizică pe care o vedeţi dacă aş fi continuat să mănânc în felul în care o făceam”, a declarat Jim. Acum, că şi-a schimbat complet obiceiurile alimentare, se simte mai bine ca niciodată şi îi încurajează şi pe alţii să adopte stilul vegan de viaţă şi alimentaţie. „Cred că mulţi oameni nu realizează că, dacă ar înceta să bea lapte şi să consume produse lactate, s-ar simţi mult mai bine şi ar fi uimiţi de asta. Laptele este pentru pui, pentru copii. Oamenii sunt singurele creaturi, din câte ştiu eu, care continuă să bea lapte şi odată înţărcate”, spune veganul de 78 de ani.  În completare, PETA spune că oamenii care devin vegani nu doar că sunt mai sănătoşi, dar îşi reduc considerabil amprenta de carbon asupra lumii şi contribuie la salvarea animalelor crescute în mod industrial şi măcelărite în abatoare sau pe punţile vapoarelor.

Produse naturale care ne ajuta sa ne mentinem forta si echilibrul interior indiferent de varsta si care se gasesc, de obicei, in magazinele naturiste: chlorella, spirulina, canepa, camu-camu, alge, ciuperci cordyceps, radacina de ginseng, iarba de grau, orz verde, pulberi proteice.

sursa : http://totb.ro/cum-arata-un-vegan-la-78-de-ani/

|
 

Comentarii

Nu exista nici un comentariu


 

Adauga un comentariu

Nume*


Email* (nu va aparea pe site)


Comentariu*


Introduceti codul din imagine*

captcha_img reload image

(campurile marcate cu * sunt obligatorii)